ACTOR MOOD (online)

Data
16 Mai–13 Iunie
Ora
14:00–17:00

_____________________________________________________

Durata cursului: ~1 lună
9 de lecții a câte 3 ore astronomice
Periodicitate: sâmbătă și duminică între orele 14:00 – 17:00
Vârsta participanților +18 ani
Locația: Online

Costul cursului – 1500 MDL
Costul lecției adăugătoare – 400 MDL

*cursul poate fi achitat în 2 tranșe

_____________________________________________________

 

  Înregistrare la curs   

 

PREZENTAREA CURSULUI 02/05/2020

Limba de predare a cursului: română

 

Cursul ActorMood este ca o rețetă care include toate ingredientele importante care să pregătească actorul pentru joc la cameră. Metoda dată ajută actorul să se descătușeze recurgând la lăuntricul personal și în același timp să conștientizeze procesul de exteriorizare a lumii interioare a actorului. Cu alte cuvinte învățăm procesul de lucru, pe care-l folosesc starurile în cinematografie, de nivel internațional. Este o metodă inedită pe care Ghena Moroșanu o studiază de mai mult de șapte ani la Școala de Film și Teatru „Lee Strasberg” din Los Angeles, Hollywood. 

 

Ghena Moroșanu este un actor moldovean la Hollywood, care deja de mai bine de șapte ani activează în Los Angeles în calitate de actor, producător de filme și teatru, trainer de actorie și regizor. A absolvit renumita școală de actorie Lee Strasberg Theatre and Film Institute care a adus lumii întregi actorii ca Al Pacino, Robert De Niro, Harvey Keitel, Angelina Jolie, Marylin Monroe, Marlon Brando, Scarlett Johansson, etc.
Timp de șapte ani, Ghena a participat la multiple proiecte în SUA, Moldova, Italia, cu filme (Casa Mare Homeland, Miliard, Winter în LA, Welcome to Valhala, Ștampila, etc.), spoturi comerciale, videoclipuri, piese teatrale (Trei surori, Casa Păpușilor, Șapte, chicago, Cabaret, etc.) și ateliere de actorie (Conștientizarea lăuntricului în scenă, Method movement, etc.)

 

 

PROGRAMUL CURSULUI 

 

ABILITĂȚI OBȚINUTE ÎN REZULTATUL CURSULUI