ACTOR MOOD with Ghena Morosanu

Data
17 Martie–16 Aprilie
Ora
18:00–21:00
____________________________________________________
Durata cursului: ~1 lună
10 lecții a câte 3 ore
Periodicitate: miercuri și vineri între orele 18:00 – 21:00
Locația: Artcor
Limba de predare a cursului: română/rusă
Costul cursului – 3000 MDL
____________________________________________________

 Înregistrare la curs 

Cursul ActorMood este ca o rețetă care include toate ingredientele importante care să pregătească actorul pentru joc la cameră. Metoda dată ajută actorul să se descătușeze recurgând la lăuntricul personal și în același timp să conștientizeze procesul de exteriorizare a lumii interioare a actorului. Cu alte cuvinte învățăm procesul de lucru, pe care-l folosesc starurile în cinematografie, de nivel internațional. Este o metodă inedită pe care Ghena Moroșanu o studiază de mai mult de șapte ani la Școala de Film și Teatru „Lee Strasberg” din Los Angeles, Hollywood. 

Ghena Moroșanu este un actor moldovean la Hollywood, care deja de mai bine de șapte ani activează în Los Angeles în calitate de actor, producător de filme și teatru, trainer de actorie și regizor. A absolvit renumita școală de actorie Lee Strasberg Theatre and Film Institute care a adus lumii întregi actorii ca Al Pacino, Robert De Niro, Harvey Keitel, Angelina Jolie, Marylin Monroe, Marlon Brando, Scarlett Johansson, etc.
Timp de șapte ani, Ghena a participat la multiple proiecte în SUA, Moldova, Italia, cu filme (Casa Mare Homeland, Miliard, Winter în LA, Welcome to Valhala, Ștampila, etc.), spoturi comerciale, videoclipuri, piese teatrale (Trei surori, Casa Păpușilor, Șapte, chicago, Cabaret, etc.) și ateliere de actorie (Conștientizarea lăuntricului în scenă, Method movement, etc.)

 

 

 

PROGRAMUL CURSULUI 

 

 

ABILITĂȚI OBȚINUTE ÎN REZULTATUL CURSULUI

*Toate punctele menționate mai sus vor recurge în mod practic în timpul lecțiilor