MUSIC CREATORS (online)

Data
22 Iunie–17 Iulie
Ora
16:00–17:00

_____________________________________________________

Durata cursului: 1 lună
12 de lecții a câte 1 oră
Periodicitate: luni, miercuri, vineri 16:00-17:00 (ajustabil)
Vârsta participanților: de la 14 la infinit
Locația: ONLINE
 

Costul cursului – 600 MDL

_____________________________________________________

  Înregistrare continuă la curs   

Cursul curent deja s-a început, însă exista posibilitatea de a mai aduna o grupă în paralel dacă mai sunt doritori.
*telefon de contact, luni-vineri: 068674552

 

Limba de predare a cursului: română/rusă

Să creezi muzică e un joc curios! Nouă tare ne place acest proces, pentru că de fiecare dată rezultatul e diferit, iar uneori e surprinzător de muzical.
Chiar la prima lecție vom începe să creăm, iar rezultatul va fi un ringtone, pe care poți să ți-l setezi la telefon ca să-ți amintească de fiecare dată că totul e mai simplu decât pare. Pe parcursul cursului vei afla ce este un aranjament muzical, cum să înregistrezi un instrument/voce, cum să utilizezi corect și eficient FX-urile (sound effects), cum să editezi și mixezi o piesă cap-coadă.

 


Despre mentorii workshopului:

Pavel Malîșev – membru al formațiilor The Glimpse și The One, compozitor, aranjor. Participant în numeroase festivaluri din Moldova și de peste hotare (Electric Castle, World Festival of Youth and Students, Ziua Internațională a Tineretului, Sun Dă-i Fest, Rock&'n'Haret etc.). Are o experiență de peste 10 ani de lucru cu copiii și adolescenții.

 

Laura Bodorin – Conducător de ansamblu și profesor de pian/teorie muzicală. Vocalist jazz/pop de mai mult de 10 ani. Participant în proiecte muzicale naționale și internaționale, în prezent membru al proiectului Run and Hide, cunoscut mondial și fiind în topul charturilor din Europa. Cofondator și trainer la „Rocketele Moldova”. Experiență de predare și lucru cu adolescenții pe parcursul a 5 ani.

 

PROGRAMUL CURSULUI 

 

ABILITĂȚI OBȚINUTE ÎN REZULTATUL CURSULUI 

 

Ce spun studenții cursului: