MUSIC & SOUND FOR MEDIA v.3

Data
15 Septembrie–22 Decembrie
Ora
00:00–00:00

_____________________________________________________

Durata cursului: 3 luni
41 ore în clasă + 60 ore individual (acasă)
1 lecție - 1,5 ore
Periodicitate: marți și joi între orele 19:00 - 20:30

Sala: Media room

Limba de predare a cursului: română/rusă

 

Costul cursului -6000 MDL

_____________________________________________________ 

 

 

MUSIC  & SOUND FOR MEDIA este un curs intensiv de instruire în domeniul producției muzicale care ne dă răspuns la întrebarea: HOW MUSIC WORKS? și anume se vor studia teoretic și practic cele patru componente fundamentale ale unei producții muzicale moderne.

Cursul este un “must have” pentru cei care sunt la începutul unei cariere în producția de muzică cât și pentru cei mai avansați dar care vor sa avanseze la un nivel pro.

Cerințe minime față de participanți:

Cunoștințe Basic + sau intermediare în teoria muzicală și lucrul cu programele muzicale, gen Cubase, Protools, Sibelius. Pasiune și dorință de a produce muzică și sound pentru media: publicitate, animație, filme.Înregistrare la curs

 

Elias Tadeus – Compozitor, orchestrator, inginer de sunet și sound designer, mentor.

Elias este unul dintre cei mai solicitați profesioniști din regiune, cu peste 29 de albume muzicale produse și peste 200 de piese la activ, multiple filme, publicități și credite de la Disney, Simpals, CinemaScope, nominații și premii regionale și internaționale pentru muzică și sound design.

El vine să ne împărtășească întreaga sa experiență de peste 12 ani în domeniul producției muzicale si ingineriei de sunet.

https://www.kinopoisk.ru/name/4792037/

https://www.imdb.com/name/nm9295836/?ref_=fn_al_nm_1