PODCASTING (online)

Data
14 Mai–04 Iunie
Ora
12:00–14:00

_____________________________________________________

Durata cursului: 1 lună
4 de lecții a câte 2 ore astronomice
Periodicitate: fiecare joi între orele 12:00 - 14:00
Vârsta participanților +18 ani
Locația: Google Classroom

Costul cursului – 1000 MDL
Costul modulului – 350 MDL

*poate fi achitat și per modul

_____________________________________________________

BONUS pentru cei care iau curs integral: 

Feedback-ul direct de la trainer cu privire la orice aspect al podcastului.

Oferirea studioului Artcor (1h) pentru înregistrarea unui podcast, asistat de trainer în Artcor SoundLab, după carantină.


 

   Înregistrare la curs  

 

 

PREZENTAREA CURSULUI 4/05/2020

Limba de predare a cursului: română

 

Predarea se va face o dată în săptămana cu oferirea materialelor de suport, video, audio, prezentarea tematicii și lucru pe acasă. Toate acestea o să vă permită să avansați de la idee la punerea ei în aplicare. Veți invăța despre tipuri de podcasturi, cum sa faceți un art work, să vă alegeți titlul podcastului și tema acestuia, tot ce inseamnă hosting, script-ul show-lui, tehnica necesare și abilități de editare a acestuia. Mai pe scurt tot ce trebuie să știți ca să începeți să faceți un podcast.

 

Pentru cine este acest curs? 

Cineva care vrea să învețe elementele de bază de a începe un podcast. Cineva care vrea să fie auzit. Cineva cu idei. Cineva care vrea să dezvolte o platformă ca instrument de creștere a propriei afaceri.
Mai exact proprietarii de afaceri, antreprenorii care doresc să promoveze propriul brand (reviste, vinuri, produse alimentare, cursuri de gătit, arhitectură etc.) Oamenii care au un hobby și vor să împărtășească pasiunea lor cu întreaga lume.
Muzicienii care caută o modalitate de a se auto-publica și a vorbi despre propriul talent. Cei care vor să construiască o rețea de oameni care gândesc ca ei și au nevoie de audiență. Coach-ii, profesorii, trainerii care doresc să ajungă la un public mai mare.

 

 

Stella Jemna, autoarea podcastului „Aprinde Becul”, a practicat jurnalismul, a fost co-fondatoarea primei reviste pentru femei–ea.md, a muncit la TV dar și în sectorul neguvernamental, contribuie la platforma "Femei cu Idei" și este  membră a mai multor comunități inclusiv Influencers Hub.

 

 

PROGRAMUL CURSULUI 

ABILITĂȚI OBȚINUTE ÎN REZULTATUL CURSULUI